Előjegyzés

BAGOLY EGÉSZSÉGHÁZ

KECSKEMÉT, BAGOLY UTCA 1/A.

email: info@bagolyegeszseghaz.hu

Tel.: .

×

Bagoly Patika

Cím: 6000 Kecskemét, Bagoly utca 1/A.
Telefonszám: +36 76 508 362

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00
Szombaton: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVAA Bagoly Patika célja, hogy mindazok a gyógyszerek, gyógytermékek, amelyeket a szakorvosok rendelnek, javasolnak az Önök rendelkezésre álljanak és az orvosi konzultációt követően azonnal elkezdhető legyen a terápiás kezelés a gyógyulás sikerének érdekében.

Receptköteles és vénynélküli gyógyszerek, gyógytermékek, injekciós készítmények,kötszerek, inkontinencia betétek, gyermekgyógyászati tápszerek, védőoltások széles köre érhető el a Bagoly Patikában. Minőségi kozmetológia készítmények,fogászati készítmények,vitaminok, egyéb hatékony és ellenőrzőtt,minőségi egészségmegőrző készítmények széles választéka található gyógyszertárunkban.

A kezelőorvos által rendelt egyedi ún.magisztrális gyógyszerkészítményeket rövid idő alatt készítjük el vagy azonnal rendelkezésre állnak, igazodva ezzel az Egészségházban rendelő szakorvosok gyógyszer felírási gyakorlatához.

„A mi ízlésünk roppant egyszerű: mindenből beérjük a legjobbal” – valljuk Oscar Wilde után mi is. Használják ki az Egészségháznak ezt a lehetőségét is, várjuk Önöket bizalommal!

A Bagoly Patika legfrissebb híreit, akcióit keresse a Hírek menüpont alatt.

Weboldalfejlesztés...